Kendrick Extrication Device


 


 

 

 

 
The Kendrick Extrication Device (KED) is a device that is used in vehicle extrication to remove victims of traffic collisions from motor vehicles. Commonly carried on ambulances, the KED is typically applied by an emergency medical technician, paramedic, or another first responder. Typically used in conjunction with a cervical collar, the KED is a semi-rigid brace that secures the head, neck and torso in an anatomically neutral position. This position reduces the possibility of additional injuries to these regions during extrication.
وسیله خارج کننده کندریکKED یا در اصطلاح سیستم فوریتهای پزشکی شورت بک برد(وسیله ای که در تصویر زیر مشاهده میفرمایید)
وسیله ای است جهت استفاده برای خارج ساختن مصدومین تصادفات وسایل موتوری.معمولا در آمبولانسها موجودند،KED بصورت تیپیک توسط تکنسینهای فوریتهای پزشکی(emt، paramedic،first responder) میتواند استفاده شود.این وسیله با  یک کلار گردنی کامل میگردد.KEDها نوعی آتل
نیمه سخت(SEMI RIGID) محسوب میشوند که از پشت و گردن محافظت میکند وستون مهره ها را وضعیت آناتومیکی طبیعی قرار میدهد.این پوزیشن موجب به حداقل رسیدن آسیبهای احتمالی وارده به قسمتهای ذکر شده در طی خارج سازی مصدوم میشود.

51835441932707704836.jpg

به نقل از:emsravansar.mihanblog.com


 




ارسال توسط مديريت وبلاگ احياء


ارست قلبی در ایستگاه مترو و احیای قلبی ریوی  (CPR) موفقیت آمیز
مردی که در ایستگاه مترو دچار ایست قلبی می شود با تلاش افراد آموزش دیده و تیم اورژانس به زندگی باز می گردد . این ویدئو شامل فیلمبرداری دوربین های مترو که شاهد ایست قلبی وی هستند ، فیلم احیای قلبی ریوی او و مصاحبه با او پس از بهبودی است .






ارست قلبی و احیای قلبی ریوی (CPR) موفقیت آمیز

مردی که دچار ایست قلبی و تنفسی شده است با تلاش نیروهای آموزش دیده و تیم اورژانس به زندگی باز می گردد . این وئدئو شامل فیلمبرداری در زمان احیای قلبی و ریوی و مصاحبه با فرد نجات یافته است .






احیای قلبی ریوی موفقیت آمیز مرد جوان غرق شده
CPR موفقیت آمیزه ولی اون اولش حمل مصدوم یه کم مشکل داره ، تو حمل اولیه سر و گردن مصدوم حمایت نمی شه و خطر آسیب جدی هستش 


احیای قلبی ریوی موفقیت آمیز فرد غرق شده
این کلیپ ٬ یک  CPR واقعی و موفقیت آمیز رو در سطح BLS نشون میده که نکات آموزنده ی جالبی رو میشه توش مشاهده کرد: حمل مصدوم و حمایت سر وگردن حین انتقال ، استفاده ی سریع ، به موقع و صحیح از AED و رعایت نکاتی مثل خشک کردن بدن مصدوم جهت جلوگیری از اتصال الکتریکی ناخواسته ی پدها به یکدیگر به واسطه خیس بودن بدن ، هماهنگی ، رهبری و مدیریت صحنه ، دوری از شتابزدگی و حفظ خونسردی و آرامش ، ماساژ قلبی موثر، مراقبت بعد از برگشتن بیمار و دادن پوزیشن ریکاوری و خیلی چیزهای دیگه

 

 


 

دانلود کلیپ با کیفیت خوب      مدت زمان :  05:57    حجم : 52.3 مگابایت     فرمت :wmv 

 

دانلود کلیپ با کیفیت معمولی     مدت زمان :   05:57    حجم  : 23.2 مگابایت    فرمت :wmv 

به نقل از :hardtimes.samenblog.com


 




ارسال توسط مديريت وبلاگ احياء
ارسال توسط مديريت وبلاگ احياء
ارسال توسط جواد ساعدی (مديروبلاگ)-کارشناس فوریتهای پزشکی

 V.T(تاكيكاردي بطني) را با تشنج اشتباه نگيريد

دانلود فایل

 

کلیپی رو که دانلودمی کنید ، یک VT هستش که در نهایت احتمالا منجر به VF و یا احتمالا ایست قلبی ،اختلال هوشیاری و تنفس های آگونال و گسپینگ میشه و در شروع بسیار شبیه به یک تشنج هستش ولی وجه افتراقش با تشنج اینه که ما در زمان تشنج و حرکات تونیک و کلونیک و لرزشی ، نبض داریم ولی در VT)VT بدون نبض ) و VF ، نبض نداریم و این خیلی مهمه که ما بتونیم سریعا بین تشنج و VT بدون نبض فرق بذاریم ، معمولا VT , VF به همین شکل شروع میشه و مددجو دچار اختللال هوشیاری میشه ، به عنوان یک EMT یا بالاتر در مواجهه با یک تشنج علاوه بر حفظ راه هوایی از اولین کارهایی که انجام میدیم افتراق تشنج از VT بدون نبض یا VF هستش که در صورت وقوع VT ، VF یا ایست قلبی اقدام فوری جهت ماساژ قلبی و CPR و دفیبریلاتور رو می طلبه. معمولا به عنوان یک امدادگر ، EMT ، یا بالاتر ، ممکنه زمانی که به یک صحنه وارد میشیم مددجو در حالت گسپینگ یا تنفس های آگونال باشه ، معمولا افرادی که دفعات نخستین بار CPR کردن و یا مواجهه رو دارن ممکنه تقلای خفیف و سطحی تنفس سه چهار بار در دقیقه یا کمتر و دهنک زدن ، خرناس کشیدن، خروج حباب خون از دهان مصدوم دچار تروما که هر از گاهی در دقیقه ممکنه اتفاق بیفته و یا ... رو ممکنه با تنفس داشتن مددجو اشتباه بگیرن و CPR رو به تاخیر بندازن .چنین وضعیتی داشتن تنفس نیست ، فقط برای شما این پیغام رو داره که : :::: اصلا نترسید فقط همین حالا CPR رو شروع کنید :::: اگر مددجویی در این شرایط بود باید CPR رو بلافصله شروع کرد و حتی ثانیه ای رو از دست نداد ...(پس قابل توجه همكاران محترم اولين اقدام در بيماراني كه احساس مي شود در حال تشنج مي باشند كنترل نبض مي باشد كه در صورت عدم نبض بايدCPR را شروع نموده و از تزريق ديازپام قبل از كنترل نبض خوداري نمائيد.)

 




ارسال توسط جواد ساعدی (مديروبلاگ)-کارشناس فوریتهای پزشکی
ارسال توسط جواد ساعدی (مديروبلاگ)-کارشناس فوریتهای پزشکی
ارسال توسط جواد ساعدی (مديروبلاگ)-کارشناس فوریتهای پزشکی

 

فوریت های پزشکی در چین

دانلود

 

 




تاریخ: دو شنبه 10 بهمن 1390برچسب:,
ارسال توسط جواد ساعدی (مديروبلاگ)-کارشناس فوریتهای پزشکی
ارسال توسط جواد ساعدی (مديروبلاگ)-کارشناس فوریتهای پزشکی

 

 



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 26 دی 1390برچسب:,
ارسال توسط جواد ساعدی (مديروبلاگ)-کارشناس فوریتهای پزشکی
آخرین مطالب


--------------------------------------------------------------------------------